Over mij

yogadocentAls kind al was ik dol op bewegen en bezocht jarenlang de balletschool in Amersfoort

Ik mocht naar het conservatorium voor ballet en heb daar veel geleerd over houding, muziek en ook over discipline. Yoga is discipline maar dan in combinatie met zachtheid. Je mag er zijn en je mag ontdekken hoe jouw lichaam het beste beweegt. Luisteren naar wat je lichaam zegt en tijd nemen om te voelen, in plaats van denken.

Na twee jaar conservatorium heb ik de Havo en vervolgens de HBO verpleegkunde afgerond. Het werken in de verpleging bracht mij naast een gevoel van betrokkenheid ook een interesse bij voor de anatomie van ons lichaam. Al jaren geef ik les aan verschillende doelgroepen van aerobic, zumba, body contour tot yoga en pilates en zelfs peuterdans.

De poweryoga vooropleiding heeft mij heel veel over anatomie geleerd. Hoe beweegt een lichaam. De yoga en vedanta opleiding in Doorn heeft mij zachtheid en inzicht gegeven. En deze combinatie wil ik doorgeven in mijn lessen. Nog altijd leer ik zelf. Als docent blijf ik ook leerling. Dat zorgt voor een wisselwerking in mijn lessen. Ik voel me betrokken en het doet me goed te zien als anderen beter in hun vel zitten door yoga en in hun dagelijks leven meer balans ervaren.

In mijn privéleven geniet ik van mijn gezin, tuin, de natuur en bewegen. Ik zou het leuk vinden kennis met je te maken tijdens een van mijn lessen of workshops!

judith-naam