Ervaringen van cursisten

workshops yoga voor kinderen, pilates,

Ervaring van cursisten bij Yogales en pilatesles van Yoga Juud

‘Wat een heerlijke lessen zijn de pilates lessen van Judith. Judith maakt je heel bewust van je eigen lichaam en wat jij kunt doen om bewuster te bewegen.
Ze leert je om naar jouw lichaam te luisteren zodat je zover kunt gaan als het voor jou goed voelt.
Na de les voel je dat je heerlijk bezig bent geweest en krijg je veel energie! Judith is aardig, betrokken en erg kundig. Ze legt precies uit bij de oefening waar deze goed voor is en geeft je op het juiste moment een aanwijzing waardoor je de oefening beter doet en dat voelt zo fijn!
De sfeer in de les is erg plezierig en ontspannen. Judith is echt een persoon die je vertrouwt met een heel positieve uitstraling. Je mag lekker zijn wie je bent en doen wat jij aan kan.
Heel fijn ook dat je hier een strippenkaart kunt kopen zodat je kan komen wanneer het jou uitkomt’.

Saskia van’t Veer, Amersfoort, januari 2017

_____________________________________________________

‘Yoga is een moment voor jezelf. Daar kun je de tijd nemen om echt thuis te komen.

Inmiddels volg ik nu ruim 3,5 jaar de yogalessen van Judith en kan ik me geen week meer voorstellen zonder.
Yoga brengt je dichter bij jezelf en concentreert zich op het vinden van balans. Een uur yoga vermindert bij mij duidelijk stress, geeft rust en verlichting en helpt je groeien als persoon. Ik leef nu bewuster en probeer minder te oordelen en de dingen meer met mildheid te benaderen.

udith geeft gepassioneerd les met haar altijd aanwezige en voelbare positieve energie. Ze is ook erg betrokken met de groep. Yoga is blijven onderzoeken en investeren in jezelf. Ook dat is bij Judith terug te vinden.

Ze is altijd op zoek naar iets nieuws voor haar lessen en leest veel. In al die jaren is er nog geen les hetzelfde geweest.
Uitdagende houdingen waarin je jezelf echt kunt tegenkomen worden afgewisseld met momenten van ontspanning. Welverdiend en gewenst, want dan kom je echt tot je eigen kern.

Ik kan Judith zeker aanbevelen, omdat zij als brok positiviteit en helder stralend zonnetje motiveert je eigen lichtpuntje te vinden… En dat is echt heel fijn! ‘

Leonie Goedknegt, oktober 2016

___________________________________________________

‘Judith maakte al diverse jaren m’n fitnessprogramma bij sportschool Iedema.
In die tijd vertelde ze mij dat ze bezig was met een opleiding tot yogadocent.

Vorig jaar november heeft ze mij overgehaald om een keer een hot-yoga les te volgen. Dat was pittig, heel pittig, maar inmiddels ben ik er bijna aan verslaafd.

De lessen van Judith heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Judith heeft een aangename en duidelijke stem en haar instructies bij de oefeningen zijn zodanig dat de hele groep (mannen en vrouwen) op het zelfde moment begint. Dit geeft een extra focus bij het uitvoeren, waardoor de oefeningen vaak beter lukken.

Op die manier kom je in een soort flow, heel prettig. Na afloop van de les ben je ook altijd iets wijzer geworden door de “weetjes” die ze tussendoor vertelt’.

Cor Dekker
Hartelijk dank aan deze cursisten voor het delen van hun ervaringen.